link Φλυτζάνι με καφέΜια νέα έρευνα δείχνει ότι ο καφές μπορεί να βοηθήσει στο να αποφευχθούν τα σφραγίσματα. Τα ευρήματα αυτά αναφέρονται στο τεύχος του Φεβρουαρίου της επιτημονικής επιθεώρησης, http://lahansehat.com/?p=critical-thinking-exercises-pdf Journal of Agriculture and Food Chemistry, που αποτελεί έκδοση της American Chemical Society

http://narverodpark.no/?q=phd-research-proposal-arts  

http://www.il-bandito.com/dissertation-writing-assistance-best/  

why do people plagiarise Μια νέα έρευνα δείχνει ότι ο καφές μπορεί να βοηθήσει στο να αποφευχθούν τα σφραγίσματα. Τα ευρήματα αυτά αναφέρονται στο τεύχος του Φεβρουαρίου της επιτημονικής επιθεώρησης, go site Journal of Agriculture and Food Chemistry, που αποτελεί έκδοση της American Chemical Society. Ο καφές που φτιάχνεται από ψημένους κόκκους καφέ, έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες ενάντια σε διάφορους μικροοργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου και του go site Streptococcus mutans ( http://ineeglass.com/?q=nursing-thesis-help S. mutans), που αποτελεί βασικό αίτιο για τερηδόνα. Εξετάζοντας βαθύτερα τις περίεργες αυτές ιδιότητες του καφέ, επιστήμονες από δύο ιταλικά πανεπιστήμια διενήργησαν εργαστηριακές δοκιμές οι οποίες έδειξαν ότι κάποια μόρια του καφέ εμποδίζουν την προσκόλληση του S. mutans στην αδαμαντίνη των δοντιών.

click Φλυτζάνι με καφέΗ επικεφαλής της έρευνας Gabriella Gazzani από το πανεπιστήμιο της Pavia, λέει ότι όλα τα διαλύματα του καφέ έχουν αντικολλητικές ιδιότητες λόγω φυσικώς εμφανιζομένων μορίων αλλά και άλλων μορίων που εμφανίζονται λόγω του ψησίματος. Αυτή και ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Ancona ανέλυσαν δείγματα από καφέ arabica πράσινο και ψημένο καθώς και καφέ robusta από διαφορετικές χώρες. Όλα τα ελεγμένα δείγματα εμπόδιζαν την απορρόφηση του http://www.amoreplast.it/?essay-money-can-t-buy-happiness essay money can t buy happiness S. mutans και εμφάνισαν ανασταλτική δράση κυμαινόμενη από 40,5 έως 98,1%, σύμφωνα με το άρθρο της έρευνας. Ωστόσο, όπως προσθέτει το άρθρο, όλα τα μη ψημένα δείγματα καφέ, ήταν σαφώς λιγότερο δραστικά από άλλα δείγματα που είχαν ψηθεί.

http://tanauancity.gov.ph/?p=louisiana-purchase-thematic-essay Οι ερευνητές εξέτασαν δείγματα αλεσμένου και στιγμιαίου καφέ με και χωρίς καφεΐνη. Ο στιγμιαίος καφές είχε κάπως υψηλότερα επίπεδα ανασταλτικής δράσης ενάντια στο http://lubeofsarasota.com/phd-thesis-on-feminism/ S. mutans. Όσον αφορά τον καφέ με και χωρίς καφεΐνη, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η καφεΐνη δεν εμπλέκεται στις αντικολλητικές ιδιότητες των διαλυμάτων του καφέ. Τα στοιχεία από τη μελέτη υποδηλώνουν ότι η trigonelline, που είναι ένα υδατοδιαλυτό μόριο στον καφέ που συμβάλλει στο άρωμα και στη γεύση του, μπορεί να φέρει την κύρια ευθύνη για την αντικολλητική δράση του καφέ.

click Αλλά ενώ τα ευρήματα της μελέτης φαίνεται να είναι ενθαρρυντικά, η Gazzani και οι συνεργάτες της παραμένουν επιφυλακτικοί. Απουσία στοιχείων που να αφορούν ζωϊκό μοντέλο, συνιστάται προσοχή στην ερμηνεία της in vivo σημασίας των παρόντων αποτελεσμάτων. Παρόλαυτα, όπως συμπεραίνουν οι ερευνητές, μπορούμε να υποθέσουμε ότι λόγω της αντιβακτηριακής και της αντικολλητικής δράσης του, ο καφές μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικός στην ελάττωση της αποίκισης της επιφάνειας των δοντιών από το admission essay writing university S. mutans, και μπορεί να ελαττώσει τη φθ0ρά των δοντιών προκαλούμενη από enter site S. mutans.