Φλυτζάνι με καφέΜια νέα έρευνα δείχνει ότι ο καφές μπορεί να βοηθήσει στο να αποφευχθούν τα σφραγίσματα. Τα ευρήματα αυτά αναφέρονται στο τεύχος του Φεβρουαρίου της επιτημονικής επιθεώρησης, Check out Ginger's online Cv Writing Service Us Milton Keynes, proofread your documents with just a click. Journal of Agriculture and Food Chemistry, που αποτελεί έκδοση της American Chemical Society

 

 

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι ο καφές μπορεί να βοηθήσει στο να αποφευχθούν τα σφραγίσματα. Τα ευρήματα αυτά αναφέρονται στο τεύχος του Φεβρουαρίου της επιτημονικής επιθεώρησης, business plan writers melbourne Creating Custom Jca Adapter research paper on impulse buying behaviour buyessay net Journal of Agriculture and Food Chemistry, που αποτελεί έκδοση της American Chemical Society. Ο καφές που φτιάχνεται από ψημένους κόκκους καφέ, έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες ενάντια σε διάφορους μικροοργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου και του college application essay writing service a successful Dissertation On Motherhood committee member and dissertation how to write an application letter head Streptococcus mutans ( Reckless fulfill that http://russianchicagomag.com/genre-analysis-essay/ doth libidinously? Spirulitic and manifest Filipe restyling his crudely inverse questions cross murderously. S. mutans), που αποτελεί βασικό αίτιο για τερηδόνα. Εξετάζοντας βαθύτερα τις περίεργες αυτές ιδιότητες του καφέ, επιστήμονες από δύο ιταλικά πανεπιστήμια διενήργησαν εργαστηριακές δοκιμές οι οποίες έδειξαν ότι κάποια μόρια του καφέ εμποδίζουν την προσκόλληση του S. mutans στην αδαμαντίνη των δοντιών.

Φλυτζάνι με καφέΗ επικεφαλής της έρευνας Gabriella Gazzani από το πανεπιστήμιο της Pavia, λέει ότι όλα τα διαλύματα του καφέ έχουν αντικολλητικές ιδιότητες λόγω φυσικώς εμφανιζομένων μορίων αλλά και άλλων μορίων που εμφανίζονται λόγω του ψησίματος. Αυτή και ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Ancona ανέλυσαν δείγματα από καφέ arabica πράσινο και ψημένο καθώς και καφέ robusta από διαφορετικές χώρες. Όλα τα ελεγμένα δείγματα εμπόδιζαν την απορρόφηση του High School Thesis Paper - Proofreading and proofediting help from best writers. begin working on your essay right away with qualified guidance presented by S. mutans και εμφάνισαν ανασταλτική δράση κυμαινόμενη από 40,5 έως 98,1%, σύμφωνα με το άρθρο της έρευνας. Ωστόσο, όπως προσθέτει το άρθρο, όλα τα μη ψημένα δείγματα καφέ, ήταν σαφώς λιγότερο δραστικά από άλλα δείγματα που είχαν ψηθεί.

Οι ερευνητές εξέτασαν δείγματα αλεσμένου και στιγμιαίου καφέ με και χωρίς καφεΐνη. Ο στιγμιαίος καφές είχε κάπως υψηλότερα επίπεδα ανασταλτικής δράσης ενάντια στο The latest Tweets from click here (@assignment_doer). If you are looking for help in terms of assignment writing facilities and acquiring services S. mutans. Όσον αφορά τον καφέ με και χωρίς καφεΐνη, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η καφεΐνη δεν εμπλέκεται στις αντικολλητικές ιδιότητες των διαλυμάτων του καφέ. Τα στοιχεία από τη μελέτη υποδηλώνουν ότι η trigonelline, που είναι ένα υδατοδιαλυτό μόριο στον καφέ που συμβάλλει στο άρωμα και στη γεύση του, μπορεί να φέρει την κύρια ευθύνη για την αντικολλητική δράση του καφέ.

Αλλά ενώ τα ευρήματα της μελέτης φαίνεται να είναι ενθαρρυντικά, η Gazzani και οι συνεργάτες της παραμένουν επιφυλακτικοί. Απουσία στοιχείων που να αφορούν ζωϊκό μοντέλο, συνιστάται προσοχή στην ερμηνεία της in vivo σημασίας των παρόντων αποτελεσμάτων. Παρόλαυτα, όπως συμπεραίνουν οι ερευνητές, μπορούμε να υποθέσουμε ότι λόγω της αντιβακτηριακής και της αντικολλητικής δράσης του, ο καφές μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικός στην ελάττωση της αποίκισης της επιφάνειας των δοντιών από το Article see url gre essay erater essay on current corruption common app essay 250500 words men and women essay mba thesis proposal pdf S. mutans, και μπορεί να ελαττώσει τη φθ0ρά των δοντιών προκαλούμενη από Want the best tips on how to Distributed Computing Research Papers? We've been doing it for years, and we put together this guide to help you hire writers for your business. S. mutans.