Κόμικ με δύναμηΣύμφωνα με τον οργανισμό, GeneWatch UK, μία ανεξάρτητη οργάνωση που ασχολείται με ηθικά ζητήματα γύρω από την βιοτεχνολογία, η εταιρία site - Perfectly written and HQ academic essays. Forget about those sleepless nights working on your report with our academic writing Sciona πουλάει ένα τεστ Γενετικής Ανάλυσης μέσω των καταστημάτων Buy an Essay Online on Creative Writing Reading List. Today students get dozens of various tasks. They simply do not have enough time to do all of them because The Body Shop, το οποίο δεν προσφέρει όσα διατείνεται

 

 

Σύμφωνα με τον οργανισμό, GeneWatch UK, μία ανεξάρτητη οργάνωση που ασχολείται με ηθικά ζητήματα γύρω από την βιοτεχνολογία, η εταιρία prompts for writing essays see url admissions essay custom write kindergarten marketing masters thesis Sciona πουλάει ένα τεστ Γενετικής Ανάλυσης μέσω των καταστημάτων Do you need an source? Get revision professional essay when you click here. The Body Shop, το οποίο δεν προσφέρει όσα διατείνεται. Επιστήμονες έχουν επίσης εκφράσει ανησυχίες για το προϊόν ''Εσείς & τα γονίδιά σας' , το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει συμβουλές για το διαιτολόγιο και τον τρόπο ζωής ενός ατόμου σύμφωνα με τη γενετική του σύστασή.

Κόμικ με δύναμηΗ εταιρία Any writing paper is a real challenge no matter where you are studying at school, college or university. Professional http://www.tgssecure.com/?assign-contract will Sciona, και τα καταστήματα http://diakonus.gorogkatolikus.hu/?college-essay-number-of-words - Receive an A+ grade even for the most urgent writings. Get main tips as to how to receive the best essay ever Benefit The Body Shop, έχουν υπερασπιστεί το εν λόγω τεστ, λέγοντας ότι έχει σχεδιαστεί για να προάγει την υγιεινή ζωή. Η customs and traditions of great britain essay http://alvarols.com/term-paper-narcotics/ Uk division and classification essay thesis 4th grade essay writing worksheets Sciona ισχυρίζεται ότι οι συνδρομητές στην υπηρεσία αυτή, θα επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα υγείας σαν αποτέλεσμα του συνδυασμού της μοναδικής γενετικής τους σύστασης και του τρόπου ζωής τους. Ωστόσο, υπάρχει και η άποψη ότι η εταιρία υπερβάλλει όσον αφορά τη δύναμη της έρευνας για τη σχέση μεταξύ των γονιδίων, της δίαιτας και της υγείας και υποτιμά ενδεχόμενες σοβαρές συνέπειες της γενετικής ανάλυσης. Οι συνδρομητές, οι οποίοι πληρώνουν ετησίως 120 λίρες Αγγλίας, υποβάλλουν ένα δείγμα DNA από το μάγουλό τους και συμληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο για τον τρόπο ζωής τους.

Η οργάνωση GeneWatch UK ισχυρίζεται ότι τα τεστ είναι παραπλανητικά και συνιστά στους καταναλωτές να τα αποφύγουν. Συμληρώνει επίσης ότι τα τεστ μπορεί να έχουν πολλές επιπλοκές για τις οποίες το κοινό δεν έχει ενημερωθεί. Για παράδειγμα υπήρχε κίνδυνος για ορισμένους ανθρώπους στους οποίους βεβαιώθηκε ότι είχαν ''φυσιολογικά'' γονίδια, και έτσι αυτοί θεώρησαν ότι μπορούσαν να ξεκινήσουν εξαντλητικές δίαιτες, χωρίς να υπάρχει καμιά επίπτωση στην υγεία τους, κάτι που φυσικά δεν αληθεύει. Aκόμη, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να μάθουν για την μελλοντική πορεία της υγείας τους, όπως για το αν είναι επιρρεπείς σε ορισμένες καταστάσεις, κάτι που πιθανώς να μην ήθελαν να το γνωρίζουν εκ των προτέρων.

Κάποιοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων ο Roland Wolf από το Πανεπιστήμιο του Dundee και ο Paolo Vineis, καθηγητής Βιοστατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Torino, πιστεύουν ότι η υπάρχουσα γνώση για τα γονίδια δεν δικαιολογεί τους ισχυρισμούς της εταιρίας Asking "go online"? Hire the best essay writer and get your work done in an hours. Special December Offer. -50% OFF Sciona. Επίσης, τα μέλη της επιτροπής Human Genetics Commission πρόκειται σύντομα να συναντηθούν με εκπροσώπους της εταιρίας Sciona. Επιθυμία της επιτροπής αυτής είναι να μάθουν τι ακριβώς προσφέρει η εταιρία και ποιοί είναι οι ηθικοί προβληματισμοί πάνω στο θέμα. Παρόλαυτα, εκπρόσωπος της εταιρίας Sciona δηλώνει ότι το προϊόν της εταιρίας, του σκοπό έχει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην ακαδημαϊκή έρευνα και στο κοινό, και ότι θα παρακινήσει τους ανθρώπους να ενδιαφερθούν για το σώμα τους, τη γενετική τους σύσταση και την υγιεινή ζωή.

Επισημαίνεται επίσης ότι κανένα από τα γονίδια που συμπεριλαμβάνονται στο τεστ αυτό δε χρησιμοποιείται διαγνωστικά για κάποια ασθένεια και ότι όλες οι πληροφορίες που προκύπτουν για ένα άτομο ανήκουν στο ίδιο και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε τρόπο, εκτός αν κάτι τέτοιο ζητηθεί από τους ίδιους τους ενδιαφερομένους.